luni, 9 mai 2011

Corneliu Vadim Tudor debutează, cu dreptul, în lumea manelelor!

Noi am zis întotdeauna că Vadim are valoare, chiar dacă dujmanii îi poartă pică, fiindcă e shukar, are talent unikt, e plin de arfe&fitze, d-ăla ce poartă ochelarii de soare Dolce&Gabanna ce-i acoperă juma’ de față în orice împrejurare!

Ca un exponent de frunte al naţionalismului lătrător și înspumegat, pur și curat rromânesc, Tribunul Patriei a sesizat imperativele momentului și, cu aceeaşi pană cu care a scris nepieritoare ode închinate Marelui Cârpaci și splendidei (sic!) sale tovarăşe de luptă și viață, a purces la punerea formidabilului său talent în slujba exponenţilor noii și viguroasei tendinţe a Culturii Naţionale: Salam, Ciorbă, Guță, Vijelie, Minune, copii de aur, prinţi de Strehaia, conţi de Dolhasca, boși de boși, mafioţi de mafioţi…

Aflăm, aşadar, din presă, că Vadim şi-a făcut debutul în lumea manelelor. Nu, nu s-a apucat de cântat, aşa cum am fi sperat! Scriitorul şi politicianul semnează versurile unei melodii interpretate de cea mai nouă tânără speranţă a muzicii românești: Lele. Lele și mai cum? Lele și atât! Respectiv un puradel de 11 ani, descoperit și promovat de nimeni altul decât Bursuc, Guru-ul manelelor, acest Marcel Avram al muzicii de căcat! In imaginea ce ilustrează articolul, puradelul este înfățișat într-o ipostază insolită, frizând SF-ul: citind o carte, sprijinit cu cotul de un teanc de volume semnate Vadim.

Astfel, “Ţigăncuşă, ce frumoasă eşti”, manea cu text compus de însuşi Patriarhul Naţionalismului Românesc, senator și perpetuu candidat la Preşedinţie, a devenit primul single de pe albumul “Europetrecere”, semnat Lele.


“Domnul Vadim s-a bucurat că m-am inspirat din textele dânsului pentru realizarea acestei frumoase melodii. Odată cu încuviinţarea primită, dânsul mi-a zis că se bucură enorm de faptul că promovez tinere talente, copii cu aptitudini, şi că-i place de Lele. Vă garantez, merită cu adevărat să ascultaţi piesa. E deosebită!”, a declarat Dan Bursuc, producătorul muzical al lui Lele, si eminența cenuşie (spre negru) a fenomenului manelistic.

În aceste vremuri întunecate (la propriu!), naționalismul ar fi trebuit să fie unul dintre bastioanele de rezistență împotriva țiganizării galopante a poporului român. Dar, grație unor indivizi de neam prost, programați genetic pentru a fi lipsiți de orice urmă de coloană vertebrală, am ajuns spectatori la o tragi-comedie hilară, din registrul "virusarea antivirusului”. Ca la noi, la nimeni! Poate cineva să-și imagineze un Nick Griffin, un Jorg Haider, un Jean-Marie Le Pen compunând ode de genul "Negresă, ce frumoasă ești!" sau "Musulmano voalată, ochii tăi m-au vrăjit"?

În condițiile în care liderul PRM-ul (Partidul RROMânia Manelistă) închină ode minoritarilor, ajungând chiar să promoveze manele, a face "mișto" de "naționaliștii" mioritici și de penibilele lor idealuri devine un lucru justificat.

Pentru că ei au început!

Niciun comentariu: