joi, 21 aprilie 2011

Am Ieșit din Criză! Adevărat am Ieșit!

Cu un aer solemn, premierul Emil Boc ne-a anunțat că am ieșit din criză. Economia duduie, respectiv a crescut cu o,1 % (adică o miime...), semn că , pentru România, recesiunea s-a încheiat. Este a patra sau a cincea oara când suntem anunțați foarte serios că s-a încheiat criza pe plaiurile mioritice. „Ieșirea din criza” începe să devină o tradiție populară la romani, ea fiind anunțată cu la fel de tradiționalele surle și trâmbițe, cam de două ori pe an.

De aceea propunem consemnarea acestei frumoase tradiții în calendarul creștin-ortodox, ca și canonizarea cuvioșilor Emil și Traian, în asentimentul întregii turme de credincioși, evident după o temeinică martirizare a respectivilor...!
Cei ce se îndoiesc de Sf. Ieșire din Criză propovăduită de cei doi Păstori ai Neamului sunt niște păgâni eretici fără credință, niște oameni care ar fi în stare sa se îndoiască pană și de existenţa lui Mos Crăciun, a Imaculatei Concepții și a conspirației reptiliene împotriva gorilienilor ! Oamenii cu frica lui Dumnezeu, a lui Emil și a lui Traian, au cinstit și în acest an, în luna aprilie, Cuviosul Sfârșit al Recesiunii, urmând ca, prin toamna sa se închine din nou PreaCuviosei Ieșiri din Criza și Prea Curatei Născătoare de Creștere Economica !

Asa sa ne ajute FMI-ul !

Niciun comentariu: