joi, 16 iunie 2011

RĂZBOI CIVIL ÎN SUEDIA – SE ÎNTÂMPLA ACUM!


De ceva timp, câțiva jurnaliști curajoși trag semnale de alarmă: societatea suedeză se dezintegrează și este în pragul colapsului. Tara cunoscuta prin nume precum Volvo, ABBA, Bergman, începe să fie numita Bosnia Nordului. “Modelul suedez” nu mai înseamnă demult un stat pașnic si stabil, cu o economie avansată, ci o poveste “eurabă” de groaza despre utopia multiculturală, catastrofala politică socialistă si o imigrație infernală. Când au început să fie trase primele semnale de alarmă, unii le-au considerat simple exagerări, iar posibilitatea declanșării unui război civil in Suedia, plasată în domeniul paranoiei. Oare chiar a fost vorba de exagerări, de paranoia…?
Într-un recent studiu sociologic intitulat “Vi krigar mot svenskarna”,(“Purtam un război împotriva suedezilor”), tineri imigranți din Malmo au fost chestionați asupra motivelor pentru care comit infracțiuni. Deși nu se recunoaște oficial, cei mai mulți dintre infractorii imigranți sunt musulmani.. Într-unul din rarele cazuri in care media suedeza a spus adevărul, ziarul Aftonbladet a dezvăluit în urmă cu câțiva ani faptul că 9 din 10 cele mai periculoase grupări criminale din Suedia sunt constituite din imigranți musulmani. Păstrați aceasta cifra in minte in timp ce citiți acest articol:
Prin talharie, imigrantii poarta un razboi impotriva suedezilor
Valul de jafuri cu care s-a confruntat orașul Malmo anul trecut este de fapt parte a „războiului împotriva suedezilor”. Aceasta este explicația data de tălharii adolescenți proveniți din mediul imigranților atunci când , in cadrul unui studiu sociologic efectuat de Petra Åkesson, au fost întrebați de ce jefuiesc doar nativi suedezi. Ea a intervievat adolescenți cu vârsta intre 15 si 17 ani, atât individual, cat şi in grup.

Aproape 90% din numărul total al jafurilor raportate polţiei sunt comise de bande, nu de indivizi. „Când suntem in oraș si jefuim purtăm un război, un război împotriva suedezilor.” Aceasta declarație a fost repetată si întărită de câteva ori de tinerii tâlhari. „Puterea, pentru mine, înseamna ca Suedezii ăa mă privească cu teamă, sa îngenuncheze in faţa mea şi să-mi sărute picioarele.”. Băieții explica, răzând ,că „ai un fior de exaltare in trup atunci când jefuiești, simți o satisfacție absolută”. „E atât de ușor sa jefuiești suedezi, incredibil de ușor...”. „Jefuim zilnic, de câte ori vrem, cum vrem, când vrem!”. Tinerii imigranți ii văd pe suedezi ca fiind proşti si lași. ”Suedezii nu se apără, nu fac nimic, pur si simplu ne dau toate lucrurile lor. Sunt atât de pămpălai...!”. Tinerii tâlharii nu-si premeditează prea mult loviturile. ”Nu, doar vedem vreun suedez care arată a fi bogat sau are un mobil tare si, in momentul următor, il jefuim!”

De ce ii urăsc atat de mult pe suedezi? ”Pai, ei ne urăsc pe noi,” au răspuns tâlharii, potrivit lui Petra Åkesson. „Când un suedez se duce la cumpărături, doamna de la casa ii da restul in mana, il privește in ochi si ii zâmbește.. Cand mergem noi la cumpărături, pune restul pe casa si se uită in alta parte..”Lui Åkesson, care a fost adoptată din Sri Lanka si, in consecință , nu are o înfățișare foarte suedeză, nu ii este deloc greu sa-i facă pe băieți să vorbească despre nelegiuirile comise. Mai mult, aceștia chiar se laudă care a comis cele mai multe jafuri. Malin Åkerström, profesor de sociologie, vede doar o unică soluție:”Slujbe pentru toti. Daca asta implica dereglementarea pietei locurilor de munca, atunci asta trebuie sa facem.”
E interesant de observat ca acești imigranți musulmani declară deschis că sunt implicați într-un război si văd infracțiunile si crimele pe care le comit ca fiind justificabile, prin prisma aceasta. Numărul acuzațiilor de viol in Suedia a crescut de patru (!) ori in mai puțin de 20 de ani. Cazurile de viol in care sunt implicați copii cu vârsta sub 15 ani sunt de şase ori mai frecvente astăzi decât in urma cu o generație. Instabilitatea se extinde in majoritatea zonelor urbane si suburbane. Imigranți provenind din Algeria, Libia, Maroc si Tunisia domină numeric grupul suspecților de viol
Avocata Ann Christine Hjelm a descoperit ca 85% dintre violatorii condamnați sunt născuți in alte tari sau din părinti străini. Fenomenul nu este restrâns doar la Suedia. Numărul violurilor comise de către imigranții musulmani in tarile occidentale este atât de incredibil de mare încât este greu ca aceste violuri sa fie văzute ca niște simple acte întâmplatoare. Seamănă de fapt cu o formă de război. Asta se întâmplă in majoritatea ţărilor occidentale. Închisorile europene sunt tixite cu musulmani închiși pentru jafuri si alte infracțiuni violente, iar musulmanii ucid cu bombe civilii europeni. Putem vedea cum media oficiala se străduiește sa găsească o logica, o justificare , pentru această stare de fapt. Asta deoarece nu pot, sau nu vor, sa vadă evidenţa: acesta este exact comportamentul unei armate invadatoare: asasinate, violuri si jafuri. Dacă cei mai mulți dintre imigranții musulmani se văd ca niște cuceritori in război, totul capătă sens.
Malmo, din Suedia, pregătit ca, într-un deceniu sau doua sa devină primul oraș scandinav majoritar musulman, se confruntă cu de noua ori mai multe jafuri per capita, decât Copenhaga, Danemarca. Cu toate acestea, prioritatea principala a clasei politice suedeze in campania electorala pare a fi demonizarea Danemarcei vecine pentru „xenofobie” si dezbaterea „brutala” a temei imigrației musulmane. In timpul răzmeritelor jihadiste din Franța , premierul social democrat suedez Göran Persson a criticat modul in care a abordat guvernul francez această chestiune. „Pare o abordare brutală si războinică” Persson , de asemenea, a respins ideea sporirii numerice a poliţiei locale in Suedia ca „prim pas’. „Nu cred ca aceasta e calea pe care ar trebui să o alegem. A trimite semnale privind întărirea politiei înseamna a abandona linia politică pe care am ales sa o urmăm”- a spus premierul. Între timp, pentru că autoritățile au abandonat celei mai sălbatice anarhii cel de al treilea oraș ca mărime din Suedia, nativii suedezi ce se încăpățânează sa rămână acolo discută deschis despre formarea unor grupuri de vigilante înarmați cu bate de baseball care să se ocupe de siguranța copiilor.
Dar ce s-a întâmplat cu faimosul stat social suedez, veți întreba? Nu plătesc suedezii cele mai mari taxe si impozite din lume? Ba da. Dar zeci de miliarde de coroane, unii spun chiar sute de miliarde, sunt cheltuite anual pentru susținerea comunităților musulmane, in creștere exploziva. Suedia a devenit agenția de protecție sociala a întregii lumi, deoarece elitele politice au decis că masiva imigrație islamică e „bună pentru economie”. In curând, „armata” suedeza va număra nu mai mult de 5 mii de oameni, 5.000 de soldați pentru a apăra o țară de trei ori mai mare decât Anglia. Si va fi nevoie de circa un an pentru a-i strânge pe toți laolaltă, de prin misiunile de menținere a păcii din lumea larga. Curând Suedia însăşi ar putea avea nevoie acasă la ea de o misiune de menținere a păcii. Mult-lăudatul stat social suedez a devenit cea mai mare schema piramidală din lume, un ENRON cu steag național.
Chiar dacă Suedia reprezinta un exemplu extrem, chestiuni similare pot fi spuse cam despre întreaga Europa occidentală. Jihad-ul de pe străzile Franței pare a reprezenta primele hărțuieli ce anunță iminentul război civil Eurabian, provocat de masiva imigrație islamica si de tâmpenia multiculturalismului. Legea si ordinea se dizolva lent in orașele mai mari sau mai mici de pe întreg cuprinsul Europei, iar străzile sunt in mâinile bandelor de tineri infractori musulmani. In același timp, europenii plătesc unele din cele mai mari taxe si impozite din lume.
Trebuie sa reamintim autorităților ca cea mai importantă sarcină a statului – unii spun că ar trebui sa fie unica sarcină! – este sa impună domnia legii in schimbul taxelor pe care le plătim. De vreme ce a devenit evident ca nu mai e cazul sa vorbim despre asta in Eurabia, ar trebui sa ne întrebăm dacă aceste taxe si impozite mai sunt legitime. Poate ar fi timpul pentru o rebeliune fiscală paneuropeană: nu vom mai plăti impozitele pană când autoritățile nu vor restaura legea şi ordinea şi vor închide porțile imigrației islamice
E urgent! Când suficienți oameni simt că sistemul nu mai funcționează si că contractul social a fost rupt, întreaga țesătură a societății democratice se poate destrăma. Ce se va întâmpla când sistemul protecției sociale va da faliment, când nu vor mai fi suficienți bani pentru a „gresa” fricțiunile crescânde dintre imigranți si nativii europeni? Si ce se va întâmpla când oamenii vor descoperi că proprii lideri, prin rețelele UE si Euro-Arab Dialogue descrise de Bat Ye’or in cartea Eurabia, i-au incurajat pe toți acești musulmani sa se stabilească aici? Ne vom confrunta cu un șomaj monstruos, zeci de milioane de oameni vor fi furioși, speriați si umiliți, se vor simți trădați de sistem, de societate si de proprii lideri democratici. Ne confruntăm cu o situație nu mult diferită de Marea Criză care a dus la ascensiunea nazismului in 1930. Doar că „amenințarea islamica” e una mult mai concreta decât „amenințarea evreiasca” de atunci ! Oricum, exact trauma evenimentelor de acum 7 decenii e cea care ne întunecă, azi, judecata, atâta timp cât orice aducere în discuție a amenințării constituite de imigrația islamica este rapid denunțată ca „aceeași retorică folosită de naziști împotriva evreilor”. Europenii au fost dresați să le fie atâta de mult frică de propria umbră încât sunt incapabili sa vadă că întunericul poate sa vină și din altă parte ! Poate că Europa va arde din nou, ca o reacție tardivă la Auschwitz.
Marius Mitea
dupa The Brussels Journal

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut,Alex C sunt(anti basescu league)scuze pt insultele care au depasit masura...crezi ca putem vb in privat?pe facebook am vazut ca nu mai esti... coman_90_alex(messenger),ma intereseaza Paganismul...misto poza:) de blog vad ca nu te-ai putut rezuma doar la tigarile electrice si ai revenit la cele normale:)) astept sa vorbim.cu respect .Alex